Over Van de Vellehoeve

Huiselijkheid, jachtpraktijk en een prachtig uiterlijk; dat is wat onze honden typeert. Onze honden schakelen moeiteloos tussen lekker binnen knuffelen met het gezin en volledig 'aan' zijn op de jacht. Al onze honden leven bij ons binnen in huis en groeien op in een dynamisch gezin met kinderen van verschillende leeftijden. 
Daarnaast nemen we onze honden tot hun grote vreugde mee op de jacht. Zowel de warmte als de jachtpassie zien we terug in de pups van onze honden. Uiteraard zijn al onze honden kerngezond en hebben ze de nodige testen. 

Vannessa

Oprichter


Ik ben opgegroeid op een boerderij vol met dieren, waaronder honden. Ik kan me geen leven zonder trouwe viervoeter bedenken. Onze eerste teckel kwam in 2021 bij ons. We wilden een kleine hond die ingezet kon worden voor de jacht. Het karakter van een teckel sprak ons gelijk aan; lekker eigenwijs ;) Sindsdien kunnen we niet meer zonder.
Wat ik belangrijk vind bij het fokken van een nestje pups is dat iedere pup bij een enthousiast gezin komt waar de hond perfect op zijn plek is.

Yvan

Oprichter


Ook ik ben opgegroeid met honden. Als kind ging ik al mee op de drijfjacht. Mijn eerste eigen hond (Luca) was een kleine Münsterlander. Een ontzettend lieve hond die daarnaast perfect is voor de jacht op klein wild (duiven, eenden, fazanten). Na Luca kwam onze Qira; ook weer net zo lief, en met minstens zoveel jachtpassie. Voor mij de perfecte hond.
Bij het plaatsen van een pup let ik op de jachtpassie en ondernemendheid van de nieuwe eigenaar. We kijken altijd naar de juiste match voor de hond en de eigenaar.
 

Galerij Van de Vellehoeve

Een foto zegt meer dan 1000 woorden.
Bekijk hieronder de foto's van onze geliefde viervoeters.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag

Op afspraak

Adresgegevens

Bezoekadres

Doornstraat 165
9140, Temse
België